19 lokakuun, 2015

Tällä viikolla (19.- 25.10) vietetään kansallista luustoviikkoa. Lisäksi tiistaina 20.10 vietetään Maailman Osteoporoosipäivää.

Turun Seudun Luustoyhdistys ry järjestää Maailman osteoporoosipäivänä klo: 16.15-18.15 luennon suuhygieniasta ja lääkkeiden (esim. osteoporoosilääkityksen) vaikutuksesta suun terveyteen. Luento toteutetaan yhteistyössä Turun Ammattikorkeakoulun kanssa. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu! (Paikka: Turun Ortodoksisen seurakunnan luentosali, Yliopistonkatu 19 B 3).

Lisäksi luustoviikko näkyy Turun TULE-tietokeskuksessa. Tietokeskuksen tiloissa on keskiviikkona 21.10 klo 11.30 -16.00 välisenä aikana mahdollisuus tavata ja keskustella Turun Seudun luustoyhdistyksen vertaisten kanssa. Lisäksi TULE-tietokeskuksesta löytyy luustoaiheista tietoa sekä mahdollisuus esimerkiksi mitata oma pituus koko luustoviikon ajan.

Lauantaina 24.10 Turun Seudun Luustoyhdistys ry kutsuu kaikki vauvasta vaariin koko perheen ja sukupolvet yhdistävään lasten luustoterveystapahtumaan, Lasten luustofestareille. Tapahtuma on myös osa luustoviikkoa. Tilaisuus järjestetään nuorisokeskus Vimmassa (Aurakatu 16) klo 13.00 alkaen.Tapahtumassa on toiminnallista luustoterveystietoa ja lapsia liikuttamassa suosittu duo Mimi ja Kuku! Osallistumismaksu 3€/hlö.

Hyvää alkanutta luustoviikkoa kaikille!

About the author 

Jenna Wallden

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe now to get the latest updates!