YKSILÖOHJAUS

Toimimme matalan kynnyksen periaatteella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo sinua tuki- ja liikuntaelimistöön liittyvissä asioissa. Meille ovat tervetulleita kaikki ilman ajanvarausta tai lääkärin lähetettä. Ohjaus ja neuvonta on maksutonta.

Miten voit ennaltaehkäistä tule-vaivoja? Keskustelemme kanssasi ennaltaehkäisyn keinoista ja mahdollisuuksista. Kiinnitämme huomiota muun muassa ryhtiin, ergonomiaan, liikuntaan ja muihin elintapoihin. 

Ohjaus ja neuvonta alkaa sinun tarpeistasi: mikä asia sinua askarruttaa ja mihin asiaan haet apua. Autamme sinua tekemään oivalluksia oman tuki- ja liikuntaelimistösi terveyden hyväksi. Tuemme sinua muutoksessa pohtimalla kanssasi, miten valmis olet muutokseen ja millaista tukea tarvitset.

Neuvonnan tukena käytämme laadukasta materiaalia liittyen liikuntaan, ergonomiaan, jalkaterveyteen, apuvälineisiin, uneen ja ravitsemukseen sekä kumppanuusyhdistysten toimintaan. Meiltä saat konkreettisia harjoitusohjelmia ja hoito-oppaita.  

Mikäli käynnilläsi tulee ilmi jokin tuki- ja liikuntaelimistön terveyteen liittyvä asia, johon olisi hyvä saada lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen tarkempi selvitys, ohjaamme sinut eteenpäin. Ehdotamme sinulle vaihtoehtoina niin julkisen, yksityisen kuin kolmannen sektorin toimijoiden palveluita. Päätös on sinun, miten asian kanssa etenet.

"Sain liikkeitä ja neuvoja sekä oppaan. 8 kk:n harjoittelun jälkeen särky helpottui, ei enää vihlovaa kipua. Monet kiitokset kokeneille fysioterapeuteille. Neuvot olivat tarpeen." ASIAKASPALAUTE