KUMPPANUUSYHDISTYKSET

Selkäyhdistys logo

Turun Seudun

Selkäyhdistys ry


Toiminnan tarkoituksena on selkäsairauksien ennaltaehkäisy
ja selkäoireisten elämänlaadun parantaminen järjestämällä liikunta-, vertaistuki-, tiedotus-
ja virkistystoimintaa.TURUN SEUDUN

REUMAHDISTYS RY


Yhdistys toimii Turun seudulla reumaan tai muihin tuki- ja liikuntasairauksiin sairastuneiden tukena. Turun seudun Reumayhdistys tuottaa terveyttä tukevia palveluita ja virkistystoimintaa.


luustoyhdistys logo

TURUN SEUDUN 
LUUSTOYHDISTYS RY


Yhdistyksen tehtävä on luustoterveyden ja terveellisten
elintapojen edistäminen sekä osteoporoosia sairastavien tutkimisen, hoidon ja kuntoutuksen edesauttaminen.
Nivelyhdistys logo

Turun Seudun 
Nivelyhdistys ry


Yhdistyksen päätavoitteena on edistää nivelterveyttä sekä lisätä tietoa nivelrikosta ja sen hoidosta. Palveluihin kuuluvat mm. laaja liikunta-, vertaistuki- ja virkistystoiminta. Toiminta painottuu Turun seudulle.


TULE-YHDISTYSTEN KAIKILLE AVOIMET LIIKUNTARYHMÄT

Selkä-, Reuma-, Luusto- tai Nivelyhdistyksen jäsenenä voit osallistua kaikkien edellä mainittujen yhdistysten liikuntaryhmiin jäsenhintaan. Tulostettavan yhteenvedon yhdistysten liikuntaryhmistä löydät oheisesta linkistä.

TULE-TOIMINTARYHMÄ

TULE-toimintaryhmä koostuu kumppanuusyhdistysten vapaaehtoisista, jotka suunnittelevat ja järjestävät virkistystoimintaa ja yksittäisiä liikuntakokeiluja. 


 TULE-toimintaryhmä osallistuu yhdessä TULE-tietokeskuksen edustajan kanssa erilaisiin tapahtumiin Turun seutukunnan alueella. Tapahtumissa edistetään tuki- ja liikuntaelinterveyttä antamalla tietoa, tarjoamalla vertaistukea ja tiedottamalla TULE-tietokeskuksen ja kumppanuusyhdistysten toiminnasata.