KOULUTUSTILAISUUDET

Koulutustilaisuudet ovat kaikille avoimia, lyhytkestoisia ja maksuttomia. Niiden aikana syvennytään aiheeseen teorian ja käytännön harjoitteiden avulla. Mukaan mahtuu 16 henkilöä/koulutustilaisuus. Varaa mukaasi joustava ja mukava vaatetus.

Koulutustilaisuudet järjestetään TULE-tietokeskuksessa, Humalistonkatu 10, 20100 Turku.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
toimisto@tule.fi | 044 744 7085

Koulutukset pohjautuvat näyttöön perustuvaan tietoon. 

TULEVAT KOULUTUSTILAISUUDET

FASKIA | YLÄRAAJA, NISKA-HARTIASEUTU

24.2.2020 klo 16-18

Mikä on faskia? Koulutuksen aikana syvennytään faskian toimintaan tutkitun tiedon näkökulmasta. Koulutus sisältää esimerkinomaisesti yläraajan ja niska-hartiaseudun harjoitteita, joilla voidaan vaikuttaa niveliin, lihaksiin ja faskiaan. 

FASKIA | ALARAAJA

23.3.2020 klo 16-18

Mikä on faskia? Koulutuksen aikana syvennytään faskian toimintaan tutkitun tiedon näkökulmasta. Koulutus sisältää esimerkinomaisesti harjoitteita, joilla voidaan vaikuttaa niveliin, lihaksiin ja faskiaan alaraajojen alueella.  

OLKAPÄÄVAIVOJEN ITSEHOITO

22.4.2020 klo 17-19

Kipeytyykö olkapääsi arjessa? Koulutuksen aikana syvennytään olkapään toimintaan, olkapäävaivoihin ja niiden itsehoitoon. Ohjatuissa harjoitteissa huomioidaan kivulias, liikehäiriöinen ja liikerajoitteinen olkapää.

HYVINVOINTI-ILTAPÄIVÄ 

11.5.2020 klo 16-18

Hyvinvointi-iltapäivä tuki- ja liikuntaelimistölle sisältää tutkittua tietoa niskaterveydestä, harjoitteita niska-hartiaseudun alueelle. Hyvinvointi-iltapäivä päättyy rentoutusharjoitukseen. Saat samalla ideoita ja materiaalia oman työyhteisösi hyvinvointiin.

X