Rekrytoimme

HALUATKO OSAKSI TULE-TIIMIÄ?

Nykyisen ohjaus- ja neuvontatyöstä vastaavan fysioterapeutin siirtyessä uusiin tehtäviin, Turun Seudun Selkäyhdistys ry etsii kehittämisorientoitunutta fysioterapeuttia ohjaus ja neuvontatyöhön TULE-tietokeskukseen.


Työssäsi pääset kehittämään keskuksessa tapahtuvaa toimintaa suunnittelun, toteutuksen ja arvioinnin näkökulmista. Ohjaat päivittäin asiakkaita sekä ryhmiä tuki- ja liikuntaelimistön itsehoidon ja ennaltaehkäisyn saralla, järjestät teemapäivien miniluentoja ja toiminnallisia hyvinvointihetkiä. Järjestät myös syventäviä koulutustilaisuuksia asiakkaille. Osallistut ajoittain myös keskuksen ulkopuolella järjestettäviin tilaisuuksiin. Ohjaat työssäsi myös alan opiskelijaharjoittelijoita sekä hyödynnät yhteistyöverkostoja. Työskentelet sujuvasti asiakkaiden kanssa sekä kasvokkain että etäyhteyksien avulla. Mahdollisuutesi kehittää toimintaa myös ruotsin kielellä katsotaan eduksi.

 
Tarjoamme sinulle joustavan työyhteisön ja työajat, liikuntaedut, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi sekä laajat verkostoitumismahdollisuudet.


Työaika on 37,5 h/vko. Työ on pääosin päivätyötä rakentuen aukioloaikojen ympärille. Työhön voi sisältyä satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.
Työ on määräaikainen 1.8.2023-31.12.2023, jonka jälkeen työn on mahdollista jatkua toistaiseksi voimassa olevana STEA:n avustuspäätöksistä riippuen.


TULE-tietokeskus on tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvointiin ja terveyteen keskittyvä ohjaus- ja neuvontakeskus. Toiminnan taustalla vaikuttavat Turun Seudun Selkäyhdistyksen lisäksi Turun seudun Reumayhdistys ry, Turun Seudun Luustoyhdistys ry sekä Turun Seudun Nivelyhdistys ry. Toimintaa rahoittaa STEA.


Lähetä hakemuksesi videotervehdyksineen ja palkkatoiveineen 21.5.2023 mennessä jenna.wallden@tule.fi

www.tule.fi
www.turunselkayhdistys.fi

Kaipaatko lisätietoa?

Tietoa hakuprosessista:
Jenna Walldén 044 700 5106, jenna.wallden@tule.fi
Tietoa työn sisällöistä:
Ina Vihilehti 044 700 5066, ina.vihilehti@tule.fi